≡ Автомобільний освіжувач повітря Baseus Little Fatty In-vehicle Fragrance (SUXUN-PDA01/SUXUN-PD01) Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автомобільний освіжувач повітря Baseus Little Fatty In-vehicle Fragrance (SUXUN-PDA01/SUXUN-PD01) Black

Код товару: 995707
Наявність:

  • 245 грн


Стислі характеристики
Бренд Baseus
Цвет black
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Хочете позбавити салон вашого автомобіля від запахів тютюну, їжі та нагрітого на сонці пластику? Використовуйте Baseus Little Fatty In-Vehicle Fragrance – автоматичний ароматизатор із затискачем-прищіпкою для встановлення на вентиляційну решітку. Аксесуар наповнить повітря приємними ароматами, а компактний округлий корпус з алюмінієвого сплаву органічно впишеться в інтер'єр панелі приладів.

Сторонні запахи в салоні автомобіля не додають комфорту водію та пасажирам. Аксесуар нейтралізує неприємні домішки і наповнить повітря в машині вишуканими нотками квітково-фруктової ефірної олії, насиченими і водночас ненав'язливими. Це робить ароматизатор справжнім must have для кожного автомобіліста.

Baseus Little Fatty за лічені секунди встановлюється на вентиляційну решітку за допомогою затискача-прищіпки. Таке розташування не тільки сприяє швидкому поширенню ароматів, а й не закриває огляд водія. А стильний і компактний корпус з алюмінієвого сплаву стане справжньою окрасою панелі приладів. 

Корпус з алюмінієвого сплаву

Стильний та мінімалістичний дизайн

Не містить спирт


Характеристики

Бренд Baseus
Цвет black

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.