≡ Автомобільний інвертор Youpin Lydsto Car Inverter Standard 12V To 220V 100W (YM-CZNBQ01) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автомобільний інвертор Youpin Lydsto Car Inverter Standard 12V To 220V 100W (YM-CZNBQ01)

Код товару: 1022732
Наявність: Є в наявності

  • 2199 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ви забули зарядити смартфон, а вам необхідно терміново зателефонувати? У вас збережена важлива робоча інформація на ноутбуці, а він розрядився? Це звичайні ситуації, які, як правило, виникають в самий невідповідний момент. З інвертором Youpin Lydsto Car Inverter, ви легко і досить швидко зможете зарядити багато девайсів. Все що потрібно - підключити екранований кабель пристрою до прикурювача автомобіля (12В), що займе кілька секунд часу, і під'єднати девайс, в якому необхідно "заповнити" рівень заряду. Інвертор Youpin Lydsto Car Inverter-ідеальне рішення для тих, хто проводить багато часу за кермом авто і хоче користуватися набором найнеобхідніших гаджетів живляться від мережі.

Універсальність

Любите подорожувати на автомобілі і хочете взяти з собою набір гаджетів, з якими ваша поїздка буде куди більш комфортна? З універсальним інвертором Youpin Lydsto Car Inverter-ваші мрії втіляться в реальність. Наявність розетки і USB-роз'єму з підтримкою вихідного струму до 3а, дозволить підключити багато девайсів (смартфон, гіроскутер, квадракоптер, ноутбук і т.д.) потужністю до 100 Вт, з якими ви будете почувати себе як вдома.

Інтелектуальний розподіл заряду

У нижній частині виробу розміщується екранований кабель, який і підключається безпосередньо до прикурювача авто. Варто відзначити, що інвертор Youpin Lydsto Car Inverter оснащений вбудованим мікроконтролером з інтелектуальний розподілом заряду (в залежності від підключається пристрою) і шестирівневої захистом: від перевантаження, надструму, перегріву, короткого замикання, низької напруги і перенапруги. Ефективність перетворення вище 85%!

* Для підключення пристроїв з євровилкою, необхідно скористатися адаптером (купується окремо).

Максимум комфорту

Корпус перетворювача напруги має спеціальні елементи, які сприяють природній вентиляції, дозволяючи попередити перегрів пристрою. Рівень шуму при роботі ротора інвертора знаходиться на рівні 42 дБ. Робота пристрою не втомить вас шумом і дозволить насолоджуватися тишею під час поїздки.

Надійність і портативність

Перетворювач напруги Youpin Lydsto Car Inverter виготовлений з полікарбонату і ABS пластику, що забезпечує стійкість виробу до ультрафіолету і високих температур. Крім того, використовувані в конструкції пристрою матеріали відповідають дерективі RoHS, що обмежує вміст шкідливих речовин.

Додатково:

  • Вхідна напруга: 12 В
  • Вихідна напруга: 220 В ~ ± 5%
  • Вихідна частота: 50±3 Гц
  • Вихід USB: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
  • Енергоефективність: ≥85%
  • Робоча вологість: 10% ~ 90%

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.