≡ Автомобильний тримач Hoco CA90 Black (Wireless Charger) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автомобильний тримач Hoco CA90 Black (Wireless Charger)

Код товару: 1008395
Наявність: Є в наявності

  • 615 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Автомобільний власник Hoco CA90 Magnetic Car Wireless Charger забезпечує надійний фіксацію вашого смартфона, а також дозволяє зарядити сумісні з технологією QI пристрою. Він встановлюється в вентиляційну решітку авто. Міцність держака в дефлектор здійснюється за допомогою силіконової ніжки-прищепки. Закріплення самого телефону базується на дії магнітів MagSafe, які знаходяться всередині телефонів серії iPhone 12 або всередині сумісних з технологією MagSafe чехлах. За підтримки стандарту MagSafe, потужність заряду досягає 15 Вт.

Компактний і надійний власник для смартфонів Ho CA90 Magnetic Car Wirless Charger має преміальний дизайн. Він зроблений з якісного пластику і алюмінієвого сплаву. Голова моделі має шарнірне з’ єднання і дозволяє навантаженому комунікатору змінювати своє положення під будь - яким кутом. Це дозволить розмістити екран телефону максимальн зручно для ваших очей.

Магнітний бездротовий пристрій Hoco CA90 Magnetic Car Wireless Charger отримує живлення від автомобільного ЗУ з роз'ємом USB-C і потужністю принаймні 15 Вт. Придбати їх можна тут.

Особливості:

Преміальний дизайн
Функція бездротового заряду QI
Магнітне кріплення
Підтримка MagSafe і потужності зарядки до 15Вт.
Зручна установа в дефлектор
Обертання на 360 градусів головка

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.