≡ Автомобільний зарядний пристрій Baseus Circular Metal PPS 30W (Support VOOC) USB black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автомобільний зарядний пристрій Baseus Circular Metal PPS 30W (Support VOOC) USB black

Код товару: 979092
Наявність: Є в наявності
Артикул: CCYS-C01

  • 392 грн


Стислі характеристики
Бренд Baseus
Быстрая зарядка 1 Power Delivery
Быстрая зарядка 2 QC
Быстрая зарядка 3 Fast Charge
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Baseus Circular Metal PPS 30w (Support VOOC) USB - автомобільний зарядний пристрій з USB і Type - C роз'ємами, яке підтримує технологію VOOC.
Основні характеристики
- максимальна потужність: до 30 Вт; - оснащений 2 портами: USB і Type - C; - підтримує технологію швидкої зарядки VOOC; - виготовлений з алюмінію; - обладнаний LED індикатором.
Швидка зарядка VOOC
Технологія VOOC допомагає прискорити процес зарядки і всього за 30 хвилин зарядити OPPO Find X на 50%. Сумісний з протоколами швидкої зарядки таких брендів : OPPO, OnePlus, Samsung, Xiaomi, Huawei і інші.
Підходить до усіх автомобілів
Ця модель ЗП універсальна і її можна використати у будь-якому автомобілі: легковій машині, вантажівці і так далі. Пристрій компактний за своїми розмірами, а його дизайн виконаний в строгому стилі, який прикрасить салон кожної машини.
Захисні властивості
В зарядний пристрій вбудована 6-рівнева система безпеки, яка захищає ваш гаджет від високої напруги, перегрівання, короткого замикання та перезарядки.
Конструкція пристрою виготовлена з алюмінію, який завдяки своїй міцності гарантує зносостійкість у порівнянні з аналогами з пластику.

Характеристики

Бренд Baseus
Быстрая зарядка 1 Power Delivery
Быстрая зарядка 2 QC
Быстрая зарядка 3 Fast Charge
Выходной разъём USB + Type-C
Дизайн black
Материал Металл
Мощность 30W

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.