≡ Автомобільний зарядний пристрій HOCO Z47 Transparent Discovery Edition dual port QC3.0 18W (Micro) Transparent Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автомобільний зарядний пристрій HOCO Z47 Transparent Discovery Edition dual port QC3.0 18W (Micro) Transparent Black

Код товару: 1087420
Наявність: Є в наявності

  • 200 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Автомобільний зарядний пристрій Hoco Z47 Transparent – це якісний адаптер, який допоможе швидко та з максимальною безпекою зарядити більшість моделей сучасних смартфонів. Аксесуар має привабливий зовнішній вигляд, виконаний у напівпрозорому, тонованому корпусі, що дозволяє детально розглянути його внутрішні електронні компоненти. Корпусні деталі пристрою надійно зібрані, виготовлені із міцної комбінації ABS-пластику та полікарбонату.

Його приємна на дотик поверхня та продумана форма внесуть комфорт у повсякденну експлуатацію та у поєднанні з надійними металевими контактами гарантують щільну фіксацію у роз'ємі. У круглому торці аксесуара знаходиться пара USB портів, кожен із яких підтримує швидку зарядку за протоколами PD, QC FCP та AFC з максимальною потужністю на виході 20 W. Під час одночасного заряджання двох гаджетів вихідна сила струму буде обмежена 3А при напрузі 5V.
Адаптер сумісний з автомобілями з бортовою напругою 12 - 24V.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.