≡ Автотримач з бездротовою зарядкою Baseus Rock Electric Чорний (WXHW01-01) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автотримач з бездротовою зарядкою Baseus Rock Electric Чорний (WXHW01-01)

Код товару: 977815
Наявність: Є в наявності
Артикул: WXHW01-01

  • 1039 грн


Стислі характеристики
Бренд Baseus
Дизайн black
Крепление Сенсор-зажим
Место установки Решетка
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Кріплення Baseus Rock-solid Electric має функцію бездротової зарядки допоможе вам зарядити смартфон, який підтримує стандарт Qi. Аксесуар додасть зручності у ваше життя під час поїздки на автомобілі.
Встановлюється на вентиляційні ґрати та надійно фіксується. Baseus Rock Solid виконаний із міцного пластику та алюмінію, а шарнірна конструкція дозволяє встановлювати смартфон під будь-яким зручним кутом.
Універсальний колір конструкції дозволяє гармонійно вписати його в будь-який автомобіль. У кріплення можна вставити смартфон діагоналлю від 4.5 до 6.5 дюймів, а вбудований ІЧ-датчик автоматично розсуне бічні стінки при встановленні смартфона, після чого надійно зафіксує його.
Висока міцність кріплення гарантує використання всіх функцій смартфона, виключаючи при цьому його падіння навіть за різкого гальмування автомобіля. З цим аксесуаром кріплення смартфона в автомобілі не викликає будь-яких труднощів.
Модель стане відмінним рішенням для зарядки смартфона в дорозі і дозволить використовувати при цьому практично всі його функції. Пристрій автоматично розпізнає підключений гаджет і підбирає оптимальні параметри для його швидкої та ефективної зарядки. iPhone заряджається при вихідній потужності, що дорівнює 7.5 Вт, а пристрої на платформі Android при 10 Вт.

Характеристики

Бренд Baseus
Дизайн black
Крепление Сенсор-зажим
Место установки Решетка
Мощность до 10W
Тип беспроводной зарядки Универсальный
Тип крепления Дефлектор
Цвет black

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.