≡ Алкотестер Hydsto T1 Alcohol Tester (YM-JJCSY01) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Алкотестер Hydsto T1 Alcohol Tester (YM-JJCSY01)

Код товару: 1041756
Наявність: Є в наявності
Артикул: YM-JJCSY01

  • 806 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Алкотестер Xiaomi Hydsto T1 Alcohol Tester (YM-JJCSY01) - це надійний інструмент для контролю рівня алкоголю в крові. Багатошарова конструкція фільтра камери мундштука дозволяє відокремлювати інші домішки, зберігаючи тільки спиртові пари, що забезпечує високу точність вимірів.

Нова конструкція з використанням високочутливого напівпровідникового датчика з низьким енергоспоживанням дозволяє проводити замір всього за 10 секунд, що суттєво економить час і не впливає на точність вимірювань.

Трьохколірний індикатор (зелений, помаранчевий, червоний) дозволяє швидко визначити результати тесту, не аналізуючи цифрове значення. Крім того, залежно від ступеня вмісту алкоголю, що перевищує стандарт, видаються різні звукові сигнали.

Покази тесту відображаються великими символами на цифровому дисплеї високої чіткості, що робить процес вимірювання максимально зручним. Акумулятор ємністю 200 мАч забезпечує роботу пристрою протягом 150 вимірів.

Корпус виготовлений з легкого алюмінієвого сплаву, що робить пристрій міцним та легким. Компактні розміри (88 x 24 x 15 мм) дозволяють комфортно носити алкотестер у кишені або зберігати в сумці чи бардачку автомобіля.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.