≡ Портативна колонка bluetooth Sven PS-500 Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна колонка bluetooth Sven PS-500 Black

Код товару: 1057690
Наявність:
Артикул: 00410091

  • 4693 грн


Стислі характеристики
Ethernet нет
FM-приемник есть
Wi-Fi нет
Версия Bluetooth Bluetooth 4.0
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

ІНТЕРАКТИВНЕ СВІТЛОВЕ ШОУ ДЛЯ ВЕСЕЛОЇ ВЕЧІРКИ
Многоколірне інтерактивне підсвічування підтримує кілька режимів роботи. Оживіть вечірку, налаштувавши відповідне світлове оформлення музичних композицій! Підсвічування добре помітне при денному світлі, а в темряві воно виглядає просто приголомшливо! Розкройте свої таланти виконавця, підключивши мікрофон до колонки. Налаштуйте бажану гучність звуку на панелі керування. Легка луна додасть ясність та додатковий обсяг вокалу. Порадуйте близьких живим звучанням улюблених мелодій! Швидко включити фонову музику, послухати подкаст або аудіокнигу більше не проблема — досить один раз «познайомити» смартфон з акустичною системою, після чого весь процес займатиме лічені секунди. і легкий плечовий ремінь дозволить вам не розлучатися з улюбленою музикою. Візьміть колонку з собою на лісову прогулянку, в похід, на дачу або в автомобільну подорож, щоб слухати записані треки, радіо або влаштувати караоке-вечірку з друзями! >Підбірка улюблених мелодій на USB-flash або microSD карт пам'яті - чудовий варіант для меломанів, які вже зробили свій вибір. Стабільне відтворення аудіофайлів без підключення додаткових пристроїв!

ПАНЕЛЬ УПРАВЛІННЯ З LED-ЕКРАНОМ
LED-дисплей інформує про частоту радіостанції, рівень гучності, час треку при програванні. Панель керування дозволяє знаходити трек за номером, вводити частоту радіостанції, вибирати аудіо вхід, налаштовувати режим підсвічування і керувати безліччю інших функцій. Не біда! Вбудоване FM-радіо з можливістю вибору частоти радіостанції на LED-екрані допоможе підтримувати гарний настрій різноманітністю мелодій цілодобово. В якості антени використовується кабель, підключений в роз'єм AUX.

МОЖЛИВІСТЬ ПРОВІДНОГО ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ДЖЕРЕЛА ЗВУКА
Для провідного з'єднання колонки з передаючими пристроями в комплекті передбачено. Кабельне з'єднання забезпечує максимально якісне та стабільне з'єднання, що підтримує повне та ефективне використання акустичних ресурсів пристрою.

Характеристики

Ethernet нет
FM-приемник есть
Wi-Fi нет
Версия Bluetooth Bluetooth 4.0
Вес 3 кг
Время автономной работы нет данных
Диаметр динамиков 35 мм, 100 мм
Емкость аккумулятора 2000 мАч
Защита нет
Кардридер есть
Материал корпуса пластик
Мощность 36 Вт
Питание от аккумулятора, от сети
Подсветка есть
Пульт ДУ нет
Размер 465 х 210 х 200 мм
Соотношение сигнал/шум нет данных
Формат акустики 2.0
Цвет Black
Частотный диапазон 80 - 22 000 Гц

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.