≡ Акумуляторний пилосос Dreame R10 (VTV22B) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Акумуляторний пилосос Dreame R10 (VTV22B)

Код товару: 1067725
Наявність:
Артикул: VTV22B

  • 7575 грн


Стислі характеристики
Автосматывание шнура отсутствует
Время зарядки 3 ч
Время полной зарядки до 5 часов
Время работы на одном заряде 46 - 60 минут
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Акумуляторний пилосос Xiaomi Dreame R10
Наводьте лад з легкістю і насолоджуйтесь атмосферою чистоти у себе вдома! Маневрений та компактний акумуляторний пилосос Xiaomi Dreame R10 очищає повітря на 99,9% ефективніше завдяки 5-ступінчастій системі фільтрів та повному набору щіток для кожного куточка.
сила всмоктування 20 000 Па
до 60 хвилин роботи на одному заряді
комплект насадок для детального прибирання
Інноваційна система фільтрації: скажіть «ні» алергенам
5 фільтрів Dreame R10 піклуються про дійсно глибоке очищення. Циклонний, фільтр грубої очистки та конусний силіконовий фільтри вловлюють велике сміття, а решітка з абсорбуючим ефектом і тонкий фільтр збирають дрібні частинки пилу. Унікальна конструкція пилозбірника утримує все сміття всередині, не дозволяючи йому потрапити назад у повітря. А ви отримуєте не лише порядок, а й здоровий мікроклімат у приміщенні.

Максимальна ефективність двигуна
Dreame R10 отримав ультрапотужний безщітковий мотор. Він не тільки надійніший за традиційні двигуни, але й набагато ефективніший. Обертаючись зі швидкістю 120 000 оборотів за хвилину, двигун забезпечує силу всмоктування 20 000 Па. А це означає, що пил не має шансів залишитися у вашому будинку.

Легке прибирання
З Xiaomi Dreame R10 ви зможете дотягнутися до найвіддаленіших куточків під стелею та пропрацювати простір під меблями. Акумуляторний пилосос важить усього 1,65 кг, отже, ваші руки не втомлюються під час прибирання. А ще ви не витрачаєте час на встановлення насадок — вони приєднуються одним клацанням. Очищати пилосос так само легко, адже пилозбірник витрушується одним натисканням кнопки, а фільтри та щітки можна промити під проточною водою.

Година безперервної роботи
За 60 хвилин ви зможете прибратися у всіх кімнатах. Dreame R10 оснащений потужною батареєю з 7 блоків по 2500 мАг кожен. Щоб повністю зарядитися, їй потрібно всього 3,5 години. А щоб подвоїти час прибирання, ви можете придбати додатковий акумулятор та використовувати їх по черзі.

Багатофункціональна основна щітка
Чому з Dreame R10 так легко? Справа не лише в потужному моторі, а й у спеціально розроблених щітках. Основна насадка з плаваючою головкою плавно ковзає поверхнею і адаптується під будь-який тип покриття. Її щетинки розташовані V-образно, що дозволяє захоплювати як крихти, так і шерсть домашніх тварин або волосся. До речі, волосся відразу розплутується і надходить у пилозбірник завдяки системі зубців.

Моторизована міні-щітка
Xiaomi Dreame R10 готовий до найскладніших завдань. Додаткова моторизована міні-щітка дозволяє очистити стійкі забруднення як з твердих, так і з тканинних поверхонь. Вбудований двигун підтримує рівномірну швидкість обертів, незалежно від масштабів забруднень.

Комфортні деталі
Щітка для меблів та вузька щілинна насадка дозволяють опрацювати кожен куточок будинку з усією ретельністю. З ними ви зможете підтримувати в порядку диван та крісла, важкодоступні ділянки навколо ніжок меблів, вздовж стін та під стелею. Більш того, розумний акумуляторний пилосос Xiaomi Dreame R10 підсвічує підлогу за допомогою двох LED-ламп. Навіть якщо в приміщенні недостатньо світло, ви нічого не пропустите.

Міжнародні нагороди
Побутова техніка Dreame відзначена престижними міжнародними нагородами в галузі дизайну та споживчих товарів.

Вертикальна конструкція
Компактний вертикальний пилосос робить так багато і займає мінімум місця. Завдяки міцному настінному кріпленню ви можете просто повісити його на стіну після завершення прибирання.

Комплектація
Акумуляторний пилосос Xiaomi Dreame R10 поставляється повністю укомплектованим: робочий блок, труба-подовжувач, багатофункціональна основна щітка, насадка для текстилю, моторизована міні-щітка, щілинна насадка, зарядка, настінне кріплення, а також інструкція з експлуатації.

Характеристики

Автосматывание шнура отсутствует
Время зарядки 3 ч
Время полной зарядки до 5 часов
Время работы на одном заряде 46 - 60 минут
Длина сетевого шнура нет
Емкость для моющего средства нет
Мощность нет данных
Мощность всасывания нет данных
Объем пылесборника 0.6 л
Питание аккумулятор
Потребляемая мощность до 1000 Вт
Радиус уборки нет данных
Регулятор мощности на рукоятке
Тип пылесборника контейнер (без мешка)
Тип пылесоса аккумуляторный
Тип трубки длинная прямая
Тип уборки сухая
Турбощетка есть
Уровень шума 84 дБ
Форм-фактор вертикальный + ручной
Цвет белый, золотистый

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.