≡ Акумуляторні батареї Xiaomi ZMI AAA ZI7 750 мА·год (NQD4003RT) 4 шт. купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Акумуляторні батареї Xiaomi ZMI AAA ZI7 750 мА·год (NQD4003RT) 4 шт.

Код товару: 970396
Наявність: Є в наявності
Артикул: NQD4003RT

  • 470 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Одна акумуляторна батарея ZMI AAA ZI7 750 мА·год замість 1500 одноразових батарейок

Акумуляторні ZMI  батареї більш доброзичливі до довкілля, оскільки термін їхньої експлуатації становить 1500 циклів, що втричі перевищує встановлені стандарти* (500 циклів). Іншими словами, одна батарея ZI7 замінює аж 1500 звичайних батарейок, що сприяє зменшенню обсягів їх виробництва та зниженню рівня забруднення довкілля.

Акумуляторні батареї від ОЕМ-виробника, що співпрацює з відомими японськими брендами

У простому та лаконічному пакованні зберігаються результати складного технологічного процесу. Усі батареї ZI7 виробляються на тому самому заводі, що й продукція, що випускається під відомими японськими брендами, тож їхня якість не викликає сумнівів. Номінальна ємність кожної з них становить 750 mAh. Ви можете користуватися ними відразу після купівлі, оскільки з конвеєра вони виходять повністю зарядженими.

Заряджайте та користуйтеся ними, коли вам зручно

У разі звичайних акумуляторних батарей їхнє заряджання за неповного розряджання або використання після неповного заряджання призводять до зменшення місткості та скорочення часу роботи. Акумуляторні ZMI батареї ZI7 не мають ефекту пам'яті, тому ви можете заряджати або розряджати їх незалежно від кількості наявного заряду.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.