≡ Адаптер Vention 1-port USB External Sound Card 0.15M Black(OMTP-CTIA) (CDZB0) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Адаптер Vention 1-port USB External Sound Card 0.15M Black(OMTP-CTIA) (CDZB0)

Код товару: 1087679
Наявність:

  • 266 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Vention 1-port USB External Sound Card 0.15M Black(OMTP-CTIA) (CDZB0) — це адаптер, який дає змогу під’єднати навушники, динаміки й аудіокабелі з роз’ємом 3,5 мм до смартфона, ноутбука, комп’ютера, приставки чи іншого пристрою з USB-роз’ємом. Він гарно підходить для тих приладів, у яких пошкоджена аудіокарта. Також його можна використовувати, якщо вбудований порт 3,5 мм не може підключати мікрофони, коли до PS4 не вдається під’єднати зовнішнє аудіообладнання тощо.

Провідник з лудженої міді забезпечує якісне звучання. Ви отримуєте чистий насичений звук під час прослуховування музики або перегляду фільмів. Чіп для шумопоглинання забезпечує звукопередачу без зайвих шумів.

Підтримка Plug and Play дає змогу користуватися адаптером без попереднього встановлення драйверів. Під’єднали й одразу ж можете користуватися!

Корпус адаптера Vention 1-port USB External Sound Card 0.15M Black(OMTP-CTIA) (CDZB0) виготовлений з ABS-пластику, а обплетення кабелю — з ПВХ. Це гарантує удароміцність і зносостійкість пристрою й надійний захист внутрішнього оснащення від ударів і падінь.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.