≡ Адаптер Baseus Lightning Male to Dual Lightning Female Adapter L46 Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Адаптер Baseus Lightning Male to Dual Lightning Female Adapter L46 Black

Код товару: 987453
Наявність: Є в наявності

  • 217 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Адаптер переходника Baseus L46 Lightning Male to 2 Lightning Female дозволяє одночасно використовувати два пристрої (наприклад, комплектні навушники і зарядку). Виповнений з алюмінію, з характерним вигином нижньої частини по формі корпусу смартфона.

Передбачається, що покупець цього гаджета потребує одночасного підключення до iPhone 7,8,X,Xs та інших модифікацій одночасно двох девайсів по роз'єкту Apple Lightning. Здебільшого це комплектна гарнітура з картингом коннерктора і зарядка (або зовнішня батарея). Важливо зазначити, що завдяки сучасному контролеру Baseus L46 не зменшує швидкості заряду чи швидкості передачі інформації, не впливає на якість звуку.

Спеціальна ізогнута форма повторює радіус заокруглення нижньої частини мобільного, а тому не впилюється в руку. Ви можете використовувати захисні чохли завдяки подовженому коннектору.

Сумісність

Адаптер переходьник Baseus L46 Lightning Male to 2 Lightning Female підходить для всієї айфонів і айпадів, повністю сумісним з оригінальними і сортифікованими аксесуарами.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.