≡ Універсальна портативна лампа BASEUS In-car Solar Reading Lamp (CRYDD02-01) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Універсальна портативна лампа BASEUS In-car Solar Reading Lamp (CRYDD02-01)

Код товару: 913818
Наявність:
Артикул: CRYDD02-01

  • 429 грн


Стислі характеристики
Бренд Baseus
Дизайн black
Емкость батареи 500 mAh
Особенности Солнечная панель
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Легко і зручно

BASEUS In-car Solar Reading Lamp (CRYDD02-01) - компактна портативна лампа, створена для використання в автомобілі або наметі. Вона наповнить простір теплим білим світлом, дозволяє з комфортом читати, збирати речі і займатися іншими справами. Вмонтований акумулятор забезпечує пристрої до 16 годин автономної роботи, а можливість зарядів, як через USB-кабель, так і через вбудовану сонячну батарею, робить його незалежним від джерел енергії.

Особливості:

  • Сенсорне керування і 2 режими яскравості
  • До 16 годин автономної роботи
  • Влаштована сонячна батарея
  • Можливість зарядки через Micro-USB
  • Ресурс світлодіодів 15 000 годин

Хай буде світло

Портативна лампа отримала блок якості світлодіодів, які формують тепле біле світло, найприємніше і найбезпечніше для зору. При цьому передбачено 2 режими яскравості: максимальний і економний. Перший пристрій може працювати з повним зарядом чотири години, а для другого автономного акумулятора потрібно 16 годин.

Зручна зарядка

Щоб у будь - який момент ви могли скористатися світильником, потрібно підтримувати акумулятор зарядженим. Авторами Baseus In Car Solar Lamp є декілька варіантів зарядки. Поповнити запаси енергії від мережевого адаптера для смартфону або іншого джерела допоможе інтерфейс Micro-USB, а вбудована сонячна батарея знадобиться в походних умовах.

Досконала ергономіка

Цей світильник виконаний в компактному корпусі, який поміщається на долоні і не займе багато місця в бардачці або сумці. Крім того, вмонтовані магніти дозволяють миттєво прикріпляти пристрій до будь - якої металевої поверхні або спеціальної пластини зі самоклеювальною худобою. А гнучкий власник легко чіпляється на гачку або карабіні.


Характеристики

Бренд Baseus
Дизайн black
Емкость батареи 500 mAh
Особенности Солнечная панель

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.