≡ Розумний вимикач Xiaomi Yeelight (YLKG12YL) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний вимикач Xiaomi Yeelight (YLKG12YL)

Код товару: 984165
Наявність:

  • 246 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розумні вимикачі Yeelight підтримують подвійні функції керування. Yeelight Smart Switch використовує технологію SLISAON, яка забезпечує інтелектуальне вимикання світла і не вимикає від мережі. Включивши світло з одного вимикача, ви можете вимкнути його з іншого і неважливо на якій відстані вони знаходяться, навіть на різних поверхах.

Три версії на ваш вибір
Одноклавішний вимикач може керувати однією групою джерел світла, двоклавішний двома незалежними групами, триклавішний трьома незалежними групами світильників.

Унікальний дизайн
Якщо ви натиснете клавішу, вимикач замикає ланцюг і вмикає світло під час відпускання клавіші, вона повертається до початкового місця, але світло залишається горіти.  

Два режими
Розумний режим. Поверніть гвинт на задній стороні вимикача ліворуч, щоб він викрутився, і перейдіть у режим Smart Mode. 

Традиційний режим. Поверніть гвинт на задній стороні вимикача праворуч і затягніть його. Виключач перетворився на традиційну і зможе керувати звичайними лампами.

Зовнішній вимикач живлення
Щоб вимкнути живлення, просто перемкніть кнопку на корпусі. Зручний і швидкий спосіб.

Якість
Виключувачі виготовлені з високоякісного полікарбонатного вогнетривкого полікарбонату. Клавіші витримують понад 40 000 нажатий. Механізм виготовлений з латуні, а контакти зі срібла. Чисте срібло має кращу комерцію, менше оскарження, зменшує електричні іскри, викликані поганим контактом, і має більший термін служби. Дзвіни кріпляться до надійного, безпечного місця і не вислизають.

 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.