≡ Сенсорна насадка на кран Xiaomi DIIB Induction (DXM48001-1031) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Сенсорна насадка на кран Xiaomi DIIB Induction (DXM48001-1031)

Код товару: 984161
Наявність:

  • 819 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розумна насадка на кран Xiaomi DIIB Induction Water Sensor (DXM48001-1031) Поліпшується кількість води, яка значно зменшує споживання води. За допомогою індукційного датчика, щоб увімкнути або вимкнути пристрій, не обов'язково торкатися корпусу змішувача - достатньо поставити руку перед пристроєм. Невеличкий ефективний пристрій просто встановлюється на кран і перетворює його на сучасний сенсорний змішувач. Зона індукції розміщена спереду пристрою.

Автоматичне вимикання
У пристрої передбачено автоматичний захист від переливань. Ви можете не турбуватися, якщо забули вимкнути воду - через 3 хвилини насадка перекриє подачу води автоматично. Індукційний датчик має підвищену чутливість і захищає від електромагнітних перешкод.

Для роботи пристрій використовує літеєву батарейку ємкістю 4000 мАч, яка забезпечує тривалий термін служби близько п’яти років.

6 переходників
Насадки настільки прості, що з нею без проблем справиться будь - яка людина, яка не розуміє техніки. У комплекті йдуть 6 переходів, які підходять до найпоширеніших видів суміші.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.