≡ Полотенце Xiaomi ZSH Youth Series (76*34) Blue купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Полотенце Xiaomi ZSH Youth Series (76*34) Blue

Код товару: 984135
Наявність:

  • 320 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Найближчі
Полотенцю ZSH було виконано за технологією, за допомогою якої тканий матеріал формується з попередньо забарвленого сиря, завдяки чому можна зберегти насиченість і довговічність кольору. Загалом існує 5 м’яких кольорів: теплий оранжевий, таємничий фіолетовий, чистий білий, спокійний синій і весняний зелений. Кожного дня ви можете підбирати колір під настрій!

Унікальний шведський матеріал Polygiene ефективно бореться з усіма бактеріями, що осідають на тканини рушника.
Крім того, він запобігає розмноженню шкідливих колонобактерій і збудників золотого стафілококка, але не завдає шкоди природним бактеріям шкіри людини.

Маленький далекомірний
Відбірний аватський бавовник - довговолокнистий матеріал найвищої якості. Основа і основний компонент пряжі для виготовлення рушників - бавовняної бавовни. Цей матеріал високо цінується довжиною волокон і рідкістю - у всьому об'ємі світового виробництва бавовни аватського бавовни становить лише 1%. Він росте в регіонах, де кожного року кожна рослина отримує понад 3000 сонячних годин. Ми пройшли три рази по 12 000 кілометрів, щоб висадити бавовняному бавовні понад 3000 гектарів, який дасть лише найкращий аватський бавовнянок для рушника.

Для обличчя і для рук
Її властивості залежать від зрілості волокон бавовни. Зрілість аватського бавовни, який росте у сонячних регіонах, набагато вища, ніж звичайна бавовна. Інноваційна технологія виготовлення пряжі з використанням тільки натуральних компонентів допомагає надовго зберегти природні властивості матеріалу.

Зручно і легко відтиснути
Спеціально для зручного використання рушника ZSH було виконано у стандартній квадратній формі з довгим 34 см. Воно не тільки зручно для щоденного використання, але й зручно у відході - навіть тендітним дівчатам і дітям може відтиснути його після використання або прання.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.