≡ Паркувальна карта BCASE TITA X купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Паркувальна карта BCASE TITA X

Код товару: 984158
Наявність:

  • 285 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ваш номер бачить кожен
Особиста машина вже давно перестала бути розкішшю, а дехто навіть став основним робочим інструментом. На жаль, ріст кількості парків не завжди залежить від кількості автомобілів. При стоянці в незручному місці добрим тоном вважається залишити свій номер телефону. Але не кожен може знайти старий аркуш з номером або новий чистий аркуш.

Зручно користуватися
Автовізитка TITA відрізняється компактними розмірами, які, однак, приховують в собі продумані рішення. Лише одним натиском - і ваш телефон на видному місці, ще один натисканням - і його наче і не було.

Цифри видно при будь- якому освітленні
Всі цифри надруковані за допомогою флуоресцируючої оранжевої фарби з палітри Pantone, щоб номер було видно за будь-яких обставин. У комплекті з корпусом автовізії буде 6 цифр для різних номерів.

Набір цифрового лотка
TITA оснащена окремим набором з магнітним кріпленням для швидкого встановлення або зміни номера.

Не залишає подряпини
На основі корпусу автовізитки TITA встановлені м’які ніжки з гнучкого матеріалу, які забезпечують максимальне зчеплення з поверхнею без будь - якої шкоди салону. Просто поставте на видному місці і злегка притиснете, і вона нікуди не дінеться навіть під час різкого гальмування. М’які ніжки гарантують високу стійкість на будь - якій поверхні.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.